Afspraak maken

Een afspraak maken is nu wel heel makkelijk. Je doet dit via onderstaande formulier. Door het formulier te gebruiken kun, je per direct zien of ik nog tijd heb op het moment dat het jou uitkomt. Je legt dan gelijk het tijdstip vast. Wel zo makkelijk toch? Zeker omdat ik alleen werk en vaak niet de telefoon op kan nemen. Je hoeft niet te wachten totdat ik tijd heb maar kunt gelijk een afspraak reserveren.

Geen afspraken via boekingssysteem

Het is momenteel niet mogelijk om afspraken te maken via het boekingssysteem. Ik heb op dit moment geen pand waar ik mijn werkzaamheden uitvoer maar kan eventueel wel bij je langs komen. Wil je hier meer over weten neem dan contact met mijn op via mijn contactpagina.

Afspraak maken

Je kiest er eerst voor welke behandeling je wilt boeken. Daarna kies je de datum en het tijdstip. Is een tijdstip grijs weergegeven dan is het niet mogelijk om te boeken. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in. Bij ‘extra informatie’ kun je specifieke zaken aangeven die bijvoorbeeld van belang zijn voor de behandeling. Na het versturen krijg je van mij een voorlopige bevestiging van je boeking. Ik zal deze zo snel mogelijk definitief maken. Let op! Er zit minimaal 24 uur tussen nu en de mogelijkheid om te reserveren. Op kortere termijn is (soms) mogelijk, daarvoor dien je te bellen of te app’en. Voor de gegevens ga je naar mijn contactpagina. Soms doe ik op ‘last minute’ behandelingen een korting. Wil je meer weten geef dan even een belletje. Mocht ik niet opnemen spreek dan een boodschap in of stuur een app. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

In de weergave van de afspraak, en ook in de bevestiging mail staat de oorspronkelijke prijs weergegeven. Indien je de afspraak maakt via een actie gelden de voorwaarden bij de actie.

Met het gebruik van dit formulier geef je Praktijk Slow Life toestemming om je gegevens te gebruiken en bewerken. Mocht je meer willen weten over wat we met je gegevens doen, dan kun je dit nalezen op de pagina privacybeleid. Ook ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Praktijk Slow Life.

Na het reserveren krijg je een mail waarin staat dat je hebt gereserveerd. Daarna krijg je nog een mail als ik de reservering definitief maak.

 

Don’t hurry, be happy!

error: Content is protected !!