Afspraak maken

Een afspraak maken is nu wel heel makkelijk. Je doet dit via onderstaande formulier. Door het formulier te gebruiken kun, je per direct zien of ik nog tijd heb op het moment dat het jou uitkomt. Je legt dan gelijk het tijdstip vast. Wel zo makkelijk toch? Zeker omdat ik alleen werk en vaak niet de telefoon op kan nemen. Je hoeft niet te wachten totdat ik tijd heb maar kunt gelijk een afspraak reserveren.

Op een andere tijd

Wil je de afspraak maken op een andere tijd dan in het boekingssysteem open staan neem dan even contact met mij op. Je kunt dit doen via het formulier op mijn contactpagina of door mij te bellen op 06-83177169. We gaan dan samen kijken naar de mogelijkheden.

COVID-19

Helaas ben ook ik geraakt door het COVID-19, door het langdurig niet mogen masseren van de overheid is bij mij de rek uit de middelen gegaan. Hierdoor ben ik genoodzaakt om Naast het masseren ook een andere baan aan te nemen. Ik heb dus mijn oude vakgebied weer opgepakt als ZZP’er dus er zal nog tijd over blijven om te masseren alleen wel wat minder als dat ik full time aan mijn bedrijf zou kunnen werken. Mijn agenda is zo open gezet dat je op de dagen dat ik zeker kan kunt boeken, mocht je op een ander moment willen bel mij dan of stuur een appje op 06-83177169. Ik hoop dat jullie begrip hebben voor mijn situatie? Ik heb helaas de keuze moeten maken om dus toch nog andere, niet COVID-19 gevoelige werkzaamheden naast het masseren op te pakken.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het natuurlijk graag!

Afspraak maken

Je kiest er eerst voor welke behandeling je wilt boeken. Daarna kies je de datum en het tijdstip. Is een tijdstip grijs weergegeven dan is het niet mogelijk om te boeken. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in. Bij ‘extra informatie’ kun je specifieke zaken aangeven die bijvoorbeeld van belang zijn voor de behandeling. Na het versturen krijg je van mij een voorlopige bevestiging van je boeking. Ik zal deze zo snel mogelijk definitief maken. Let op! Er zit minimaal 24 uur tussen nu en de mogelijkheid om te reserveren. Op kortere termijn is (soms) mogelijk, daarvoor dien je te bellen of te app’en. Voor de gegevens ga je naar mijn contactpagina. Soms doe ik op ‘last minute’ behandelingen een korting. Wil je meer weten geef dan even een belletje. Mocht ik niet opnemen spreek dan een boodschap in of stuur een app. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Lukt het niet een gewenst tijdstip en of dag te vinden bel mij dan of stuur mij een appje, we kijken dan samen of we een datum en tijdstip kunnen vinden wat uitkomt.

Verzenden

Met het gebruik van dit formulier geef je Praktijk Slow Life toestemming om je gegevens te gebruiken en bewerken. Mocht je meer willen weten over wat we met je gegevens doen, dan kun je dit nalezen op de pagina privacybeleid. Ook ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Praktijk Slow Life.

Na het reserveren krijg je een mail waarin staat dat je hebt gereserveerd. Daarna krijg je nog een mail als ik de reservering definitief maak.

 

Don’t hurry, be happy!

error: Content is protected !!