Cadeaubon

Cadeaubon

Nieuw! De cadeaubon bij Praktijk Slow Life.

De feestdagen komen er weer aan. Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Praktijk Slow Life heeft nu namelijk de oplossing voor je. Je koopt een cadeaubon voor een ontspanning- of klankschaalmassage voor je geliefde. Je verwent er diegene echt mee. Hij of zij kan dan heerlijk komen ontspannen en onthaasten. Ideaal ook om in de Kerstvakantie te doen, om nog meer van de vakantie te kunnen genieten. En het is makkelijk voor jou. Want zo rond Sinterklaas en Kerst heb je wellicht al genoeg stress met bedenken wat je gaat eten, wie ie je gaat uitnodigen voor het kerstdiner en ga zo maar door. Er is vaak zo veel voor te bereiden voor je echt kunt ontspannen op deze dagen. Misschien gun je jezelf na dit alles ook wel een massage 😉

Sokken

Cadeaubon Praktijk Slow LifeBen je het geven van sokken (ook al zijn ze nog zo leuk) eigenlijk wel helemaal zat en wil je eens wat anders geven? Er zijn genoeg mogelijkheden, maar hoe blijf je een beetje origineel? Dat is vaak de vraag waar je tegen aan loopt bij deze overwegingen. Een massage is misschien niet voor iedereen het ideale cadeau. Maar voor wie van houdt, is het natuurlijk ideaal.

Hoe

Heel simpel, je neemt contact met mij op via de contactpagina. Daarna kun je de cadeaubon bij mij ophalen en betalen, je kunt het geld natuurlijk ook overmaken waarna ik de bon opstuur. De bon is een jaar geldig. De einddatum staat op de bon zodat je niet vergeet tot wanneer deze geldig is. De bon wordt voor de behandeling ingeleverd. En natuurlijk kan de behandeling via het afsprakensysteem gepland worden. Lekker makkelijk en je kunt 24/7 je behandeling boeken.

Eigenlijk heeft de cadeaubon dus alleen maar voordelen. Een leuk en fijn cadeau om te geven. Lekker om te gebruiken na de stress van de feestdagen. Dus naar mijn idee heb je het cadeau voor je geliefde al gevonden. Nu alleen nog even contact op nemen om de cadeaubon aan te schaffen.