Behandelingen

Praktijk Slow Life is gespecialiseerd in massage behandelingen. Er zijn een aantal behandelingen die ik aanbied, zoals ontspanningsmassage en klankschaalmassage. Deze massages zijn gericht op ontspanning. We hebben allemaal een druk leven en rennen van hot naar her. Tijd om even lekker te ontspannen is er vaak niet.  Een dagje heerlijk ontspannen in bijvoorbeeld de sauna, met een goede massage, moet vooraf gepland worden. Veel van de massages die ik geef, worden ook in de sauna gegeven. Het grote verschil is dat je nu niet een hele dag hoeft te plannen, maar bij mij langs gaat. Je hebt geen uitgebreide voorbereiding nodig. Je gaat voor een heerlijke ontspannings-, of klankmassage naar Praktijk Slow Life. Na een plezierige massage voel je jezelf weer helemaal ontspannen en kunt er weer tegen aan!

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is er, zoals de naam al zegt, helemaal op gericht om te onthaasten en ontspannen. Het onthaasten en ontspannen zorgt er voor dat je na een massage lekker in je energie zit. Je kunt er weer tegen aan en hebt er weer zin in. De ontspanningsmassage heeft een helende werking voor lichaam en geest. Je kunt even al je zorgen en stress achter je laten. Voor meer uitleg over de ontspanningsmassage lees je hier verder.

Klankschaalmassage

De klankmassage is wat minder bekend maar komt steeds meer voor. Bij de klankmassage wordt er met klankschalen gewerkt die op het lichaam worden geplaatst. De trilling die de klankschaal voortbrengt werkt op het lichaam in. Het is een heerlijke manier van ontspannen waarbij je volledig te tijd vergeet. Iedereen ervaart de klankschaal massage anders. De één voelt de energie via de trillingen door zijn lichaam gaan, de ander vindt het alleen maar ontspannend. Hoe jij het ervaart, is iets wat je bij mij komt uit proberen. Als je eenmaal een klankmassage hebt gehad, wil je alleen maar meer. Voor meer uitleg over de klankmassage lees je hier verder. Wil je meer weten over klankschalen lees dan hier verder.

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is een heerlijk ontspannende massage met een verzorgende olie. De massage is door zijn vele lange bewegingen heerlijk ontspannend en rustgevend maar stimuleert het lichaam ook om afvalstoffen af te voeren. De massage is behoorlijk zachte massage zonder dat deze te zacht wordt. Wil je meer weten over de Ayurvedische massage? Lees dan hier verder.

Meer behandelingen

Binnenkort zal ik nog meer behandelingen aan gaan bieden. Deze behandelingen komen  onder andere uit de Ayurveda en hebben een helende werking. Ook van deze behandelingen word je heerlijk ontspannen en ze verminderden de stress. Wil je straks van deze heerlijke behandelingen genieten, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief (zie onder in de website) of anders, kom regelmatig terug op deze pagina om te kijken naar de nieuwe mogelijkheden. Heb je vragen over de behandelingen of wil je graag meer weten, neem dan contact met mij op via de contactpagina.

 

Don’t hurry, be happy!

error: Content is protected !!