Behandelingen

Praktijk Slow Life is de praktijk in ‘s-Gravenzande en het Westland voor ontspanningsmassages, klankschaalmassages en kruidenstempelmassages. Bij Praktijk Slow Life kun je dus terecht voor massages waarbij je even helemaal kunt onthaasten en ontspannen.

Behandelingen

Praktijk Slow Life is gespecialiseerd in massage behandelingen. Er zijn een aantal behandelingen die ik aanbied, zoals ontspanningsmassage en klankschaalmassage. Deze massages zijn gericht op ontspanning. We hebben allemaal een druk leven en rennen van hot naar her. Tijd om even lekker te ontspannen is er vaak niet.  Een dagje heerlijk ontspannen in bijvoorbeeld de sauna, met een goede massage, moet vooraf gepland worden. Veel van de massages die ik geef, worden ook in de sauna gegeven. Het grote verschil is dat je nu niet een hele dag hoeft te plannen, maar bij mij langs gaat. Je hebt geen uitgebreide voorbereiding nodig. Je gaat voor een heerlijke ontspannings-, of klankmassage naar Praktijk Slow Life. Na een plezierige massage voel je jezelf weer helemaal ontspannen en kunt er weer tegen aan!

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is er, zoals de naam al zegt, helemaal op gericht om te onthaasten en ontspannen. Het onthaasten en ontspannen zorgt er voor dat je na een massage lekker in je energie zit. Je kunt er weer tegen aan en hebt er weer zin in. De ontspanningsmassage heeft een helende werking voor lichaam en geest. Je kunt even al je zorgen en stress achter je laten. Voor meer uitleg over de ontspanningsmassage lees je hier verder.

Klankschaalmassage

De klankmassage is wat minder bekend maar komt steeds meer voor. Bij de klankmassage wordt er met klankschalen gewerkt die op het lichaam worden geplaatst. De trilling die de klankschaal voortbrengt werkt op het lichaam in. Het is een heerlijke manier van ontspannen waarbij je volledig te tijd vergeet. Iedereen ervaart de klankschaal massage anders. De één voelt de energie via de trillingen door zijn lichaam gaan, de ander vindt het alleen maar ontspannend. Hoe jij het ervaart, is iets wat je bij mij komt uit proberen. Als je eenmaal een klankmassage hebt gehad, wil je alleen maar meer. Voor meer uitleg over de klankmassage lees je hier verder. Wil je meer weten over klankschalen lees dan hier verder.

Ontspanningsabonnement

Wil je vaker gebruik maken van een massage dan is er ook nog de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Dit heeft als voordeel dat je minder betaalt voor een massage en je kunt de kosten maken op het moment dat het jou uit komt. Bijvoorbeeld als je net je vakantiegeld hebt ontvangen of wanneer dan ook. Het abonnement blijft een jaar geldig. Kijk voor de kosten bij de verschillende massages.

Weet je niet welke massage het beste bij jou past? Je kunt dan een kennismakingspakket nemen. Je krijgt dan een ontspanningsmassage en klankmassage voor € 165,00. Deze twee massages kosten normaal € 80,00 voor de ontspanningsmassage en € 100,00 voor de klankmassage. De klankschaalmassage is de uitgebreide versie. Daardoor kan ik je alles goed uitleggen en weet je wat je  kunt verwachten.

Meer massages

Binnenkort zal ik nog meer massages aan gaan bieden. Deze massages komen uit de Ayurveda en hebben een helende werking. Ook van deze massages word je heerlijk ontspannen en ze verminderden de stress. Wil je straks van deze heerlijke massages genieten, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief (zie onder in de website) of beter nog, kom regelmatig terug op deze pagina om te kijken naar de nieuwe mogelijkheden. Heb je vragen over de behandelingen of wil je graag meer weten, neem dan contact met mij op via de contactpagina.

 

Don’t hurry, be happy!