Ontspanningsmassage aan huis

Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen leiden op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten. De klassieke ontspanningsmassage is een ideale behandeling om stress en spanningen te verminderen. Een massage met als doel ontspanning is een weldaad voor lichaam en geest. Ik vind dat ontspanning behoort tot één van onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Tijdens deze massage help ik jou om de opgebouwde spanningen los te laten. De stress gaat weg en je voelt de energie weer door je lichaam stromen. Eindelijk ben je echt aan het onthaasten, de energie gaat weer stromen. Daardoor zit je beter in je vel en presteer je ook beter in het dagelijkse leven. Het komt er alleen te weinig van dat we de tijd voor ons zelf nemen. De vraag die je jezelf moet stellen is “gun ik mijzelf deze ontspanning?”. De ontspanningsmassage aan huis is dus bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving.

Hoe werkt het

Tijdens deze ontspanningsmassage gebruik ik een aantal massagetechnieken; effleurages, petrissages, tapotementen, duimrollen en schommelen. Deze basis massagetechnieken worden uitgevoerd op alle delen van het lichaam; hoofd, hals, nek, schouders, armen, rug, romp, benen en voeten. Voor wie dit allemaal veel te technisch is, je krijgt gewoon een heerlijke ontspannende massage. Hoe meer je kunt ontspannen, hoe effectiever de massage is. Tijdens de massage werk ik met olie, zodat ik makkelijk met de huid kan werken. Kleding aanhouden is bij deze massage dus niet aan te bevelen. Wil je dit toch, houd er dan rekening mee dat olie niet makkelijk uitwasbaar is. Na een hoofdmassage heb je een ‘lekker vol’ kapsel, wat misschien niet altijd handig is. Ook make-up en gezichtsmassage gaan niet goed samen. Jij kiest of ik het hoofd en gezicht wel of niet doe.

Wat geeft een ontspanningsmassage jou

De massage geeft je een heerlijke ontspanning waarbij extra aandacht wordt geschonken aan de gedeelten van het lichaam die bij iedereen vast zitten door spanning. Dit vasthouden van spanning gebeurt vooral in de schouders en nek. Daar besteed ik dan ook extra aandacht aan om deze losser te maken. Dit lukt niet altijd optimaal omdat de massage in eerste instantie bedoeld is als ontspanning. De massage is dan op dat moment niet geschikt om deze spanning los te masseren. Ik zou veel dieper op het lichaam moeten werken en ik kan dan niet meer spreken van een ontspanningsmassage. Doordat je ontspant, lukt het na de massage ook om beter te slapen. Hoofdpijn verdwijnt en spieren voelen niet meer stram aan. Na de massage ben je in staat om in zijn geheel te ontspannen.

Bij de massages wordt bij de mogelijkheden een tijd weergegeven. Dit is echter een indicatie, mijn ervaring is dat een ontspanningsmassage altijd langer duurt. Een massage moet namelijk goed voelen, daardoor is hij de ene keer wat langzamer dan de andere keer.

Mogelijkheden ontspanningsmassage aan huis

OntspanningsmassageIk bied deze uitgebreide Ontspanningsmassage in op twee manieren aan. Dit heeft te maken met het in balans krijgen van het lichaam. Als ik alleen het bovenlichaam, de achterkant of voorkant doe, raakt het lichaam uit balans. Dit voelt voor, zowel jou als mij, niet prettig. Deze twee manieren zijn zo opgebouwd dat ze het lichaam in ballans houden. Bij de uitgebreide massage is de ballans natuurlijk optimaal.

 • De ontspanningsmassage uitgebreid duurt ongeveer een uur en en 15 minuten en kost € 79,95
 • Ontspanningsabonnement uitgebreid: je krijgt 6 massages en betaalt er 5, de kosten zijn € 399,95
 • De ontspanningsmassage standaard duurt ongeveer een uur en kost € 65,00 (hierbij doe ik geen gezicht-, buik- en voetmassage)
 • Ontspanningsabonnement standaard: je krijgt 6 massages en betaald er 5, de kosten zijn € 325,00

Voor het maken van een afspraak ga je naar mijn contactpagina of klik je op de button hieronder om direct een afspraak te maken.

Maak een afspraak

 

Aandachtspunten

Er zijn een aantal aandachtspunten bij het krijgen van de massage. Ik haal deze aandachtspunten aan omdat ik in deze gevallen niet kan en wil masseren. De gevolgen van het masseren bij de hieronder genoemde aandoeningen of situaties kan tot grote problemen leiden.

 • Koorts, massage werkt verwarmend waardoor de koorts nog hoger wordt
 • Infectieziekten, (griep, verkoudheid, keelontsteking)
 • Open wonden
 • Besmettelijke huidziekten
 • Hartaandoeningen of hoge bloeddruk. Hierop maak ik een uitzondering indien u hiervoor een advies heeft van de huisarts
 • Indien je kanker hebt of nog geen drie jaar schoon verklaard bent
 • Neurologische ziekten (epilepsie, naecologie en dergelijke aandoeningen)
 • Zwangerschappen of indien je bezig bent met zwanger worden.

 

Verder dien je met het volgende rekening te houden:

 • Drink na de massage voldoende water, hierdoor worden vrijgekomen afvalstoffen beter afgevoerd
 • Na de massage zit je haar in de war en moet je opnieuw make-up aanbrengen. Wil je dit niet, geef dit dan van te voren aan.

 

Bovendien dien je er rekening mee te houden dat ik in een aantal gevallen niet volledig kan masseren. Dit hoeft geen punt te zijn, vaak kan het lichaam nagenoeg helemaal gemasseerd worden. Wel dien je er rekening mee te houden dat het masseren van een volle buik erg naar voor je is. Zorg dus dat je niet met een volle buik naar mij toe komt. En misschien een open deur voor je, maar zorg dat je fris en fruitig bij mij komt. Dit is voor ons beide wel zo prettig.

Cadeaubon

Je kunt deze behandeling natuurlijk ook cadeau geven aan je geliefde, vriend of vriendin. Voor het bestellen van deze cadeaubon neem je contact met mij op via mijn contactpagina. De cadeaubon is een jaar geldig en dient ingeleverd te worden voor aanvang van de massage.

Cadeaubon Praktijk Slow Life

 

Don’t hurry, be happy!

 

 

 

Wellness

Mijn massages zijn vergelijkbaar met de massages zoals je deze vaak in wellness centra krijgt. Ze zullen op een aantal punten wat afwijken maar in grote lijnen komen ze overeen. Dit komt onder andere omdat wellness centra gericht zijn op ontspanning. Dit hebben we met elkaar gemeen. Mijn opleidingen heb ik voor een groot gedeelte gevolgd bij een opleidingscentrum wat ondermeer wellness opleidingen verzorgt. Om meer te weten te komen, klik je op het logo van de Wellness Academie hieronder. Zij hebben een gevarieerd aanbod in opleidingen waarvan ik er in de toekomst nog meer ga volgen. Houd de site dus goed in de gaten of beter nog abonneer je op mijn nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent als ik een nieuwe behandeling aanbied. Via de nieuwsbrief blijf je natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Praktijk Slow Life. Ook staan er in de nieuwsbrief af en toe leuke aanbiedingen. Om je te abonneren vul je onder in de pagina je gegevens in.

 

 

 

error: Content is protected !!