Contact

Wil je contact met mij opnemen, weten wat de openingstijden zijn of wat het adres is van Praktijk Slow Life? Je kunt me bellen op tel.nr.: 06-83177169 of gebruik maken van onderstaand contactformulier. Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden om neem ik, indien mogelijk, natuurlijk ook de telefoon op.

Aangezien ik alleen werk, kan ik de telefoon niet altijd beantwoorden. Spreek dan een bericht in of gebruik onderstaand formulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Als ik terug moet bellen vergeet dan niet om het telefoon nummer te vermelden. Geef bij het bericht ook aan wanneer je bereikbaar, of juist niet bereikbaar bent.

Contactformulier

Bij voorkeur gebruik je onderstaand formulier om contact met mij op te nemen of een vraag te stellen als ik de telefoon niet kan beantwoorden.

Openingstijden

Praktijk Slow Life werkt uitsluitend op afspraak.  Omdat ik uitsluitend op afspraak werk is er veel mogelijk. Echte specifieke openingstijden ken ik dus niet. Ik maak met je een afspraak op het moment dat het je uitkomt. Voor de mogelijkheden neem je contact met mij op. Het uitgangspunt is dat je een afspraak kunt maken tussen 09:00 uur en 20:00 uur van dinsdag tot en met vrijdag. Buiten deze tijden is ook mogelijk in goed overleg.

Adres en route

Sinds net voor de uitbraak van COVID-19 heb ik geen bedrijfsruimte meer. Ik kom nu bij je langs voor je massage. Wel zo gemakkelijk en prettig, je hoeft na de massage niet meer op pad en kunt lekker thuis op de bank neerploffen. Even een kop thee of een glas water drinken en daarna, als je dat wilt, heerlijk onder de douche.

 

 

error: Content is protected !!