Contact

Wil je contact met mij opnemen, weten wat de openingstijden zijn of wat het adres is van Praktijk Slow Life? Je kunt me bellen op tel.nr.: 06-83177169 of gebruik maken van onderstaand contactformulier. Ik ben telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Aangezien ik alleen werk, kan ik de telefoon niet altijd beantwoorden. Spreek dan een bericht in of gebruik onderstaand formulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Als ik terug moet bellen vergeet dan niet om het telefoon nummer te vermelden. Geef bij het bericht ook aan wanneer je bereikbaar, of juist niet bereikbaar bent.

Contactformulier

Bij voorkeur gebruik je onderstaand formulier om contact met mij op te nemen of een vraag te stellen als ik de telefoon niet kan beantwoorden.

Openingstijden

Praktijk Slow Life werkt uitsluitend op afspraak. Mocht ik aanwezig zijn en niet bezig met een behandeling kun je natuurlijk altijd binnen lopen. Misschien heb ik toch tijd om u een behandeling te geven. Omdat ik uitsluitend op afspraak werk is er veel mogelijk. Echte specifieke openingstijden ken ik dus niet. Ik maak met je een afspraak op het moment dat het je uitkomt. Voor de mogelijkheden neem je contact met mij op. Het uitgangspunt is dat je een afspraak kunt maken tussen 09:00 uur en 20:00 uur van dinsdag tot en met vrijdag. Buiten deze tijden is ook mogelijk in goed overleg.

Adres en route

Let op! In de telefoongidsen online staat het adres verkeerd vermeld. Hier is het postadres opgenomen. Voor het juiste bezoekadres zie hieronder!

Praktijk Slow Life is gevestigd op het adres Vreeburghlaan 3A in ‘s-Gravenzande.

 

Je kunt voor de deur parkeren. Over het algemeen is er voldoende ruimte, het kan echter voorkomen dat je in de ‘blauwe zone’ moet parkeren. Dit is meer richting het centrum. Vergeet dan niet om je parkeerschijf voor de autoruit te leggen.

error: Content is protected !!