Gezichtsmassage

Na een schoonheidsbehandeling krijg je altijd als afsluiting zo’n heerlijke gezichtsmassage. Ik vind deze altijd erg lekker en het is jammer dat deze niet alleen los te boeken is. Als masseur moet je daar toch iets mee, zou ik zo zeggen. Daarom kun je deze gezichtsmassage nu ook bij mij boeken. Je krijgt deze gezichtsmassage dan los. Het is een relatief korte maar zeer ontspannende massage, en ook makkelijk even tussen door te doen. De massage duurt ongeveer 25 minuten.

Hoe werkt de gezichtsmassage

Voor de gezichtsmassage wordt er een oppervlakte reiniging gedaan. Deze zorgt er voor dat make-up en dergelijke wordt verwijderd. Zou je de make-up laten zitten dan geeft dat een beetje een raar eindresultaat. Daarna kijken we welke gezichtsmassage voor jou geschikt is. Het kan zijn dat niet alle handelingen bij jou gedaan kunnen worden. We doen dus een korte gezichtsanalyse voordat we met de massage beginnen. Eventueel spreken we nog door wat je het beste aan producten voor je gezicht kunt gebruiken. Hierbij dien je te denken aan reiniging, dag- en nachtcreme en eventueel een masker. Daarna gaan we aan de slag met de gezichtsmassage.

Wat geeft een gezichtsmassage jou

De massage geeft je een heerlijke ontspanning. Veel mensen hebben last van stress. De spanning en stress zit vooral in de schouders en nek. Daar besteed ik dan ook extra aandacht aan om deze losser te maken. Dit lukt niet altijd optimaal als je veel last van stress heb. Doordat je ontspant, lukt het na de massage ook om beter te slapen. Hoofdpijn verdwijnt en spieren voelen minder gespannen aan. Na de massage ben je in staat om weer te ontspannen.

Bij de massages wordt bij de mogelijkheden een tijd weergegeven. Dit is echter een indicatie. Mijn ervaring is dat een massage meestal langer duurt. Een massage moet namelijk goed voelen, daardoor is hij de ene keer wat langzamer dan de andere keer.

Mogelijkheden

De gezichtsmassage wordt, zoals eerder aangegeven, altijd op jou huidtype afgestemd.

 • Gezichtsmassage € 30,00
 • Gezichtsmassage abonnement: je krijgt 6 gezichtsmassages en betaald er 5, de kosten zijn € 150,00

Voor het maken van een afspraak ga je naar mijn contactpagina of klik je op de button hieronder om direct een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Aandachtspunten

Er zijn een aantal aandachtspunten bij het krijgen van de massage. Ik haal deze aandachtspunten aan omdat ik in deze gevallen niet kan en wil masseren. De gevolgen van het masseren bij de hieronder genoemde aandoeningen of situaties kan tot grote problemen leiden.

 • Koorts, massage werkt verwarmend waardoor de koorts nog hoger wordt
 • Infectieziekten, (griep, verkoudheid, keelontsteking)
 • Open wonden
 • Besmettelijke huidziekten
 • Hartaandoeningen of hoge bloeddruk. Hierop maak ik een uitzondering indien u hiervoor een advies heeft van de huisarts
 • Indien je kanker hebt of nog geen drie jaar schoon verklaard bent
 • Neurologische ziekten (epilepsie, naecologie en dergelijke aandoeningen)

 

Verder dien je met het volgende rekening te houden:

 • Drink na de massage voldoende water, hierdoor worden vrijgekomen afvalstoffen beter afgevoerd
 • Na de massage zit je haar in de war en moet je opnieuw make-up aanbrengen.

Cadeaubon

Je kunt deze behandeling natuurlijk ook cadeau geven aan je geliefde, vriend of vriendin. Voor het bestellen van deze cadeaubon neem je contact met mij op via mijn contactpagina. De cadeaubon is een jaar geldig en dient ingeleverd te worden voor aanvang van de massage.

Cadeaubon Praktijk Slow Life

 

Don’t hurry, be happy!

 

Wellness

Mijn opleidingen heb ik voor een groot gedeelte gevolgd bij een opleidingscentrum wat ondermeer wellness opleidingen verzorgt. Om meer te weten te komen, klik je op het logo van de Wellness Academie hieronder. Zij hebben een gevarieerd aanbod in opleidingen waarvan ik er in de toekomst nog meer ga volgen. Houd de site dus goed in de gaten of beter nog abonneer je op mijn nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent als ik een nieuwe behandeling aanbied. Via de nieuwsbrief blijf je natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Praktijk Slow Life. Ook staan er in de nieuwsbrief af en toe leuke aanbiedingen. Om je te abonneren vul je onder in de pagina je gegevens in.

 

 

 

error: Content is protected !!