Harsen

Het voordeel van harsen is dat de haren langer weg blijven, 2 tot 6 weken, afhankelijk van de groeifase waarin de haren zich bevinden. Ook heb je geen last meer van rode bobbeltjes en verminderd de kans op ingroeiende haren aanzienlijk. De huid voelt weer glad aan en je hoeft deze niet iedere dag te scheren. Je hebt na het harsen een lekkere gladde en zachte huid. Ook is het prettiger om een gladde huid te masseren, en als je gemasseerd wordt heb je ook minder kans dat er irritaties ontstaan doordat haren afbreken. Dit is voor jou natuurlijk ook prettiger.

Harsen of waxen

Ik kom nog wel eens de vraag tegen wat het verschil is tussen harsen en waxen. Het grappige is dat er geen verschil tussen is. Waxen is namelijk de Engelse term voor harsen. Wel zit er veel verschil tussen de hars die gebruikt wordt voor het verwijderen van de haren. Je hebt daar zo veel verschillen in dat je door ‘de bomen het bos bijna niet meer kunt zien’. Het makkelijkste is om een onderverdeling te maken door te kijken naar de manier waarop je de hars gebruikt. Je hebt ‘strip’ hars, hierbij wordt de hars opgebracht waarna er een strip (van bijvoorbeeld papier) overheen wordt gelegd. Deze wordt dan aangewreven waarna de haren er met een flinke ruk afgehaald worden. Dan heb je ‘film’ hars, deze wordt aangebracht en zonder strip los getrokken. En als laatste heb je sugaring, dit is een hars op suikerbasis.

Prijzen

De hieronder weergegeven prijzen zijn vanaf. Ze zullen niet veel afwijken, maar ieder lichaam is nu eenmaal anders. Vandaar dat ik vanaf prijzen heb opgenomen.

Voor de behandeling zal de exacte prijs worden aangegeven. Deze zal echter naar verwachting niet veel afwijken van de hieronder genoemde prijzen.

Lichaamsdeel   Vanaf prijs
Onderbenen   22,00
Gehele benen  39,95
Bikinilijn  19,95
Onderarmen  19,95
Gehele arm   35,00
Oksels  17,50
Overigen (per 15 min.)   17,50

De hiervoor genoemde lichaamsdelen zijn een voorbeeld. In principe kun je ieder lichaamsdeel harsen.

Harsen is pijnlijk

Je hoort vaak zeggen dat harsen pijnlijk is. Dat is afhankelijk van wat je laat harsen. Op sommige lichaamsdelen is het nu eenmaal pijnlijk, echter niet op alle lichaamsdelen. Het is geen prettige behandeling maar over het algemeen valt harsen erg mee. Ga je jezelf voor de eerste keer laten harsen dan kan het zijn dat de huid wat geïrriteerd raakt na de behandeling. Daarom is het van belang om na de behandeling goed in te smeren met bijvoorbeeld een verkoelende aloe vera gel. Dit kalmeert de huid en voorkomt dat deze geïrriteerd raakt. Als je nog nooit eerder hebt laten harsen dan zal de huid daar zeker op gaan reageren. De huid zal even wat gevoelig en misschien wat geïrriteerd zijn. Lees hiervoor ook het stukje over ‘voor en na het harsen’ om de ongemakken tot het minimum te beperken.

Afspraak

Ik werk uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak klik je op onderstaande button. Je kunt 24 uur per dag 7 dagen per week boeken via dit systeem.

Maak een afspraak

 

 

Voor en na het harsen

Het is van belang dat je voor het harsen niet in de zon hebt gelegen. De huid is door de zon gevoelig en dit zal de behandeling er niet prettiger op maken. Ook dien je er rekening mee te houden dat je na het harsen minimaal 24 uur niet in de zon mag. Het is zelfs nog beter om daar 48 uur mee te wachten zodat je huid helemaal kan herstellen van de hars behandeling. Ook is het verstandig om na het harsen regelmatig de geharste huid te scrubben. Dit voorkomt dat dode huidcellen het haarzakje af kunnen sluiten en je eventueel toch last kunt krijgen van ingegroeide haren.

Het is voor ons beide natuurlijk belangrijk dat je fris en fruitig bij de behandeling komt.

Heb je na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Schroom dan niet om ze te stellen. Je kunt dit doen via mijn contactpagina.

 

Harsen benen

 

Don’t hurry, be happy!

 

 

Wellness

Mijn opleidingen heb ik voor een groot gedeelte gevolgd bij een opleidingscentrum wat ondermeer wellness opleidingen verzorgt. Om meer te weten te komen, klik je op het logo van de Wellness Academie hieronder. Zij hebben een gevarieerd aanbod in opleidingen waarvan ik er in de toekomst nog meer ga volgen. Houd de site dus goed in de gaten of beter nog abonneer je op mijn nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent als ik een nieuwe behandeling aanbied. Via de nieuwsbrief blijf je natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Praktijk Slow Life. Ook staan er in de nieuwsbrief af en toe leuke aanbiedingen. Om je te abonneren vul je onder in de pagina je gegevens in.

 

 

 

error: Content is protected !!