Klankschaalmassage workshop

De klankschaalmassage workshop is voor mensen die erg van klankschalen, of het geluid, houden. Ben je al eens onder gedompeld geweest in het geluid van klankschalen en heb je daar erg van genoten? Zou je dit graag veel vaker willen? Je kunt dan bij mij een klankschaalmassage krijgen of je kunt deze workshop volgen. Je leert dan in een middag om een eenvoudige klankschaalmassage te geven. Deze workshop is in twee gedeelten opgedeeld. De achterkant van het lichaam is in workshop 1 en de voorkant in workshop 2. Je hoeft niet beide workshops te volgen. Je begint echter altijd met workshop 1. Mocht blijken dat het niets voor je is dan kun je gewoon stoppen.

Wat leer je?

Je leert tijdens deze workshop om iemand een ontspannende  klankschaalmassage te geven. Dit houdt in dat je na de workshop met wat oefenen in staat bent om een eenvoudige voet(reflex)-, rug-, bekken-, schouder-, buik-, borst- en handmassage te geven. Deze zorgt voor een totale ontspanning. Dit is een druk programma om in één middag af te handelen. Vandaar ook dat deze workshop altijd in twee middagen plaats vind. De middag omdat dit wat meer ruimte geeft voor uitloop dan wanneer de workshop in de ochtend gehouden wordt. Ervaring leert namelijk dat de workshop wel in één dag gegeven kan worden maar dat dit minder effectief is.

Klankschaalmassage Workshop 1 (achterkant)

We behandelen het lichaam in de volgorde zoals deze bij ‘wat leer je?’ staat beschreven. Tijdens deze workshop wordt alleen de achterkant van het lichaam behandeld. Je leert in deze workshop hoe je met de massage begint, in welke volgorde je werkt en hoe je de klankschalen aanslaat. Tijdens deze workshop behandelen we de voeten, rug, bekken en schouders. Je werkt met twee klankschalen in deze workshop. Voor het afsluiten van de massage gebruiken we tingsha’s of een zen klankschaaltje. Je gaat nu thuis lekker op elkaar oefenen.

Klankschaalmassage Workshop 2 (voorkant)Klankschalen in een groep

De tweede workshop vind altijd minimaal 2 weken na de eerste workshop plaats. Je hebt dan tijd om te oefenen en tegen vragen aan te lopen. We hebben in workshop 1 de achterkant behandeld. Je hebt de basis technieken door en bent er klaar voor om aan de slag te gaan met het tweede deel van de klankschaalmassage. Misschien heb je al wat kunnen oefenen? Misschien ook niet, dat is op zich geen probleem. Wel wat jammer denk ik, want je leert toch iets heel erg moois. We gaan nu aan de slag met de voorkant, je leert de buik-, bekken-, borst- en handmassage. Ook leer je het afsluiten van een klankschaalmassage. Ook tijdens deze workshop maak je gebruik van twee klankschalen. Voor het afsluiten van de massage gebruiken we tingsha’s of een zen klankschaaltje.

Wat verder

De kosten voor de workshops zijn € 220,- (dit is voor twee personen, maar ook als je alleen komt) en je maakt gebruik (tenzij je klankschalen hebt) van mijn klankschalen. Je hoeft dus zelf helemaal niets aan te schaffen. Heb je zelf al klankschalen neem deze dan mee. Het is veel leuker als je de workshop met je eigen klankschalen volgt. De workshop wordt bij Praktijk Slow Life in ‘s-Gravenzande aan de Vreeburghlaan 3A gehouden. De opzet is voor twee personen, alleen is ook mogelijk we moeten dan een ‘model’ regelen. Je kunt dan later elkaar een klankschaal massage geven. De klankschaalmassage workshop duurt ongeveer 4 uur per workshop waarbij ik mij echt richt op het geven van de ontspanningsmassage.  De workshop is een privé workshop, daardoor krijg je alle aandacht die nodig is om een goede klankschaalmassage te kunnen leren. De workshops worden in twee dagdelen gegeven. Dit kan op 1 dag maar ook op twee dagen.

En nu?

Je interesse is gewekt en je wilt de klankschaalmassage of de maatwerk klankschaalmassage workshop volgen. Neem dan contact met mij op via mijn contactpagina. We kiezen dan een datum waarop we de workshop kunnen doen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze ook stellen via mijn contactpagina. Ik zal deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

error: Content is protected !!