Over mij

Welkom op mijn website. Wat zal ik eens over mij zelf vertellen? Ik ben Gilbert en woon met mijn vrouw in Hoek van Holland. Dat is op loopafstand van bos, zee, strand en duinen. We genieten er erg van daar te gaan wandelen en ‘s-zomers lekker op het strand te liggen. Dan hoeft er even helemaal niets en dat vinden we heel ontspannend.Gilbert

Na 9 jaar gewerkt te hebben als informatie adviseur in de ICT, merkte ik dat ik het niet leuk meer vond om in een administratieve werkelijkheid te werken en vooral veel met mijn hoofd bezig te zijn. Dus ging ik op zoek naar werk dat concrete, voelbare resultaten kan geven en waar ik ook met mijn handen kan werken. Dit heeft geresulteerd in mijn omscholing tot therapeutisch masseur en Ayurvedische behandelaar.

Wat me sterkt in mijn keuze voor dit beroep, is wat ik regelmatig bij mezelf en mijn voormalige collega’s zag aan werkgerelateerde klachten, zoals stress en vermoeidheid. Misschien herken je dit zelf ook wel. Je hebt hard gewerkt, komt thuis en hebt dan geen fut meer om wat dan ook nog te doen. Er is geen balans meer tussen in- en ontspanning. Je mag dan echt gaan onthaasten!

Massages

Ik bied nu met veel plezier ontspannings-, Auyrvedische- en klankmassages aan. Het is een passie van mij geworden. Dit werkt ook door in mijn massages wat je duidelijk merkt. De massages zijn erg ontspannend en je komt helemaal tot rust, je voelt jezelf soms zo ontspannen dat je eigenlijk het liefst op de bank zou gaan liggen met een goed boek. Zodat het ontspannen gevoel nog lekker door kan werken. Ik zeg altijd dat mijn massages lijken op de massages die je in een wellness centrum krijgt. Van mijn klanten mag ik dit niet meer zeggen omdat zij van mening zijn dat de massages een heel stuk beter zijn dan in een wellness centrum. Voor mij is het ook van belang dat ik de tijd voor je kan nemen. Dit zorgt voor meer rust en ontspanning. Je bent bij mij dus ook echt een persoon en geen nummer.

Schoonheidsbehandelingen

De opleiding voor schoonheidsspecialist heb ik gedaan omdat ik merkte dat ik kennis over de huid miste. Deze wordt bij de schoonheid uitgebreid behandeld. Dat was mijn eerste insteek. Tijdens de opleiding kwamen er een aantal onderwerpen langs die ik, tot mijn eigen verbazing, erg leuk vond. Daarom bied ik nu ook harsen aan en binnenkort ook gezichtsbehandelingen en de gezichtsmassage. Deze twee wil ik nog wel oefenen voordat deze, naar mijn idee, goed genoeg zijn. Mocht je dus interesse hebben in een gezichtsmassage of een gezichtsbehandeling neem dan even contact met me op. Je krijgt deze dan voor niets zodat ik wat meer ervaring op kan doen. Je kunt via mijn contactpagina een berichtje sturen.

Slow Life

Onthaasten (Slow Life) kan natuurlijk op veel manieren. Een dagje sauna vind ik zelf een prettige manier. Alleen vergt dit vaak wel de nodige planning en is het met de drukte van alle dag niet altijd haalbaar. Een massage is wat makkelijker in te passen en je krijgt dan toch dat lekkere ontspannen gevoel. Gun jezelf af en toe deze mini-spa.

Ik bied mijn behandelingen aan in mijn praktijk in ‘s-Gravenzande aan de Vreeburghlaan 3a. Dit is net buiten het centrum en rustig gelegen. Ik heb hier een behandelruimte met zorg ingericht zodat die ideaal is om een rustmoment te creëren. Ik werk met aandacht, zorg en plezier en met respect en vanuit vertrouwen. En ik ben flexibel en neem de tijd. Wil jij die er ook voor nemen? Neem dan contact met me op via de contactpagina voor een plezierige, ontspannende en verrijkende massage.

 

Don’t hurry, be happy.

error: Content is protected !!