Over mij

Welkom op mijn website. Wat zal ik eens over mij zelf vertellen? Ik ben Gilbert en woon in Hoek van Holland. Dat is op loopafstand van bos, zee, strand en duinen. Ik geniet er erg van om te gaan wandelen en ‘s-zomers lekker op het strand te liggen. Dan hoeft er even helemaal niets en dat vinden we heel ontspannend.Gilbert

Na 9 jaar gewerkt te hebben als informatie adviseur in de ICT, merkte ik dat ik het niet leuk meer vond om in een administratieve werkelijkheid te werken en vooral veel met mijn hoofd bezig te zijn. Dus ging ik op zoek naar werk dat concrete, voelbare resultaten kan geven en waar ik ook met mijn handen kan werken. Dit heeft geresulteerd in mijn omscholing tot therapeutisch masseur en Ayurvedische behandelaar.

Wat me sterkt in mijn keuze voor dit beroep, is wat ik regelmatig bij mezelf en mijn voormalige collega’s zag aan werkgerelateerde klachten, zoals stress en vermoeidheid. Misschien herken je dit zelf ook wel. Je hebt hard gewerkt, komt thuis en hebt dan geen fut meer om wat dan ook nog te doen. Er is geen balans meer tussen in- en ontspanning. Je mag dan echt gaan onthaasten!

Massages

Ik bied nu met veel plezier ontspannings-, Auyrvedische- en klankmassages aan. Het is een passie van mij geworden. Dit werkt ook door in mijn massages wat je duidelijk merkt. De massages zijn erg ontspannend en je komt helemaal tot rust, je voelt jezelf soms zo ontspannen dat je eigenlijk het liefst op de bank zou gaan liggen met een goed boek. Zodat het ontspannen gevoel nog lekker door kan werken. Ik zeg altijd dat mijn massages lijken op de massages die je in een wellness centrum krijgt. Van mijn klanten mag ik dit niet meer zeggen omdat zij van mening zijn dat de massages een heel stuk beter zijn dan in een wellness centrum. Voor mij is het ook van belang dat ik de tijd voor je kan nemen. Dit zorgt voor meer rust en ontspanning. Je bent bij mij dus ook echt een persoon en geen nummer.

Slow Life

Onthaasten (Slow Life) kan natuurlijk op veel manieren. Een dagje sauna vind ik zelf een prettige manier. Alleen vergt dit vaak wel de nodige planning en is het met de drukte van alle dag niet altijd haalbaar. Een massage is wat makkelijker in te passen en je krijgt dan toch dat lekkere ontspannen gevoel. Gun jezelf af en toe deze mini-spa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Don’t hurry, be happy.

error: Content is protected !!