Over mij

Over mij gaat over wie ik, Gilbert, ben en hoe ik tot mijn Praktijk Slow Life in ‘s-Gravenzande ben gekomen. Wat mij daarin gedreven heeft en wat ik gedaan heb.

Over mij

Welkom op mijn website. Wat zal ik eens over mij zelf vertellen? Ik ben Gilbert Frijters en woon met mijn vrouw in Hoek van Holland. Dat is op loopafstand van bos, zee, strand en duinen. We genieten er erg van daar te gaan wandelen en ‘s-zomers lekker op het strand te liggen. Dan hoeft er even helemaal niets en dat vinden we heel ontspannend.Gilbert

Wat ik nog meer over mij zelf wil vertellen? Na 9 jaar gewerkt te hebben als informatie adviseur in de ICT, merkte ik dat ik het niet leuk meer vond om in een administratieve werkelijkheid te werken en vooral veel met mijn hoofd bezig te zijn. Dus ging ik op zoek naar werk dat concrete, voelbare resultaten kan geven en waar ik ook met mijn handen kan werken. Dit heeft geresulteerd in mijn omscholing tot therapeutisch masseur. Ik bied nu met veel plezier ontspannings- en klankmassages aan.

Wat me sterkt in mijn keuze voor dit beroep, is wat ik regelmatig bij mezelf en mijn voormalige collega’s zag aan werkgerelateerde klachten, zoals stress en vermoeidheid. Misschien herken je dit zelf ook wel. Je hebt hard gewerkt, komt thuis en hebt dan geen fut meer om wat dan ook nog te doen. Er is geen balans meer tussen in- en ontspanning. Je mag dan echt gaan onthaasten!

Slow Life

Onthaasten (Slow Life) kan natuurlijk op veel manieren. Een dagje sauna vind ik zelf een prettige manier. Alleen vergt dit vaak wel de nodige planning en is het met de drukte van alle dag niet altijd haalbaar. Een massage is wat makkelijker in te passen en je krijgt dan toch dat lekkere ontspannen gevoel. Gun jezelf af en toe deze mini-spa.

Ik bied mijn behandelingen aan in mijn praktijk in ‘s-Gravenzande aan de Vreeburghlaan 3a. Dit is net buiten het centrum en rustig gelegen. Ik heb hier een behandelruimte met zorg ingericht zodat die ideaal is om een rustmoment te creëren. Ik werk met aandacht, zorg en plezier en met respect en vanuit vertrouwen. En ik ben flexibel en neem de tijd. Wil jij die er ook voor nemen? Neem dan contact met me op via de contactpagina voor een plezierige, ontspannende en verrijkende massage.

Ruimte te huur

Ik beschik in de praktijk over een prachtige, sfeervolle, grote ruimte, van circa 80 m2 die te huur is voor diverse doeleinden, zoals bijvoorbeeld het geven van yogales, meditatie enz. Heb je interesse, kijk dan even op de pagina te huur voor meer informatie.

Don’t hurry, be happy.