Partner massage workshop

De partner massage workshop. Je hebt een hele dag hard gewerkt, je komt thuis en bent behoorlijk moe. Eigenlijk heb je weinig zin meer om nog wat te doen. Gelukkig heeft je partner gekookt en kun je lekker aanschuiven. Na het eten even lekker onder de douche terwijl je partner aan het opruimen is. Als je beneden komt ruik je de heerlijke geur van etherische olie en staan er overal kaarsjes te branden. Je partner heeft het huis helemaal op orde gemaakt voor een heerlijk ontspannende massage. Heerlijk even lekker wegdromen terwijl je een goede massage krijgt. Wie wil dit nu niet zou je zo zeggen? Het probleem is alleen dat de massages niet optimaal zijn. Niet dat het niet lekker is maar toch… Daar kun je nu verandering in laten komen!

De partner massage workshop

Tijdens de workshop leren jullie van mij een basis om een nog lekkerdere massage te kunnen geven. Na de workshop zijn jullie massages (natuurlijk wel blijven oefenen) een stuk prettiger. Je bent na een massage van je partner nu nog meer ontspannen. Er zijn nu verschillende grepen die je kent en je weet deze goed toe te passen. Ook kun je een massage nu goed opbouwen zodat deze een logische volgorde heeft en je weet waar je op moet letten. Hierdoor kun je, met wat verdere oefening, een heerlijke massage aan je partner geven. Jullie oefen de massage op elkaar zodat je niet alleen geeft maar ook ervaart.

In de workshop leren jullie het masseren van het hoofd, nek, schouders, rug, benen, armen, voeten, buik, billen en gezicht. Hierna kun je een totale ontspanningsmassage geven.

Voor wie

Eigenlijk zegt de titel natuurlijk al voor wie de workshop bedoeld is. In eerste instantie natuurlijk voor partners maar jullie mogen natuurlijk ook vrienden of vriendinnen zijn. De workshop wordt gegeven in mijn praktijk aan de Vreeburghlaan 3A in ‘s-Gravenzande. Het is een workshop waarbij alleen jullie twee, en ik zelf natuurlijk, aanwezig zijn. Je krijgt dus de volle 100% aandacht van mij. De workshop wordt dus alleen aan stellen gegeven in een rustige omgeving.

Kosten partner massage workshop

De kosten voor de workshop zijn € 250,00 voor doordeweekse dagen, wil je in het weekend dan zijn de kosten € 280,00. Je hoeft alleen zelf je lunch mee te nemen. Gebruik van handdoeken en massage olie is ook inbegrepen. Komt een hele dag je niet goed uit, we kunnen in overleg ook vier avonden van ongeveer 2 uur plannen.

Wil je een afspraak maken of meer weten? Neem dan contact met mij op via mijn contactpagina.

Aandachtspunten

Er zijn een aantal aandachtspunten bij het krijgen van de massage. Ik haal deze aandachtspunten aan omdat je in deze gevallen niet kunt en mag masseren. De gevolgen van het masseren bij de hieronder genoemde aandoeningen of situaties kan tot grote problemen leiden.

 • Koorts, massage werkt verwarmend waardoor de koorts nog hoger wordt
 • Infectieziekten, (griep, verkoudheid, keelontsteking)
 • Open wonden
 • Besmettelijke huidziekten
 • Hartaandoeningen of hoge bloeddruk. Hierop maak ik een uitzondering indien u hiervoor een advies heeft van de huisarts
 • Indien je kanker hebt of nog geen drie jaar schoon verklaard bent
 • Neurologische ziekten (epilepsie, naecologie en dergelijke aandoeningen)
 • Zwangerschappen of indien je bezig bent met zwanger worden.

Verder dien je met het volgende rekening te houden:

 • Drink na de massage voldoende water, hierdoor worden vrijgekomen afvalstoffen beter afgevoerd
 • Na de massage zit je haar in de war en moet je opnieuw make-up aanbrengen
 • Voor dames die ongesteld zijn of binnen kort worden is de buikmassage niet goed, je kunt daar behoorlijk last van krijgen.

Cadeaubon

Je kunt deze workshop natuurlijk ook cadeau geven aan je geliefde, vriend of vriendin. Een leuk cadeau, niet alleen om te geven maar ook om te krijgen. En een bijkomend voordeel je hebt er zelf ook nog plezier van. Voor het bestellen van deze cadeaubon neem je contact met mij op via mijn contactpagina. De cadeaubon is een jaar geldig en dient ingeleverd te worden voor aanvang van de workshop.

Cadeaubon Praktijk Slow Life

Don’t hurry, be happy!

 

error: Content is protected !!