Privacybeleid

Privacybeleid Met de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming zijn er een aantal zaken veranderd. Hiervoor dient Praktijk Slow Life een privacybeleid op te stellen. Het door Praktijk Slow Life opgestelde privacybeleid vind u hieronder. Praktijk Slow Life Praktijk Slow Life is gevestigd aan de Vreeburghlaan 3A in ‘s-Gravenzande en is verantwoordelijk voor de verwerking […]

Privacybeleid

Met de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming zijn er een aantal zaken veranderd. Hiervoor dient Praktijk Slow Life een privacybeleid op te stellen. Het door Praktijk Slow Life opgestelde privacybeleid vind u hieronder.

Praktijk Slow Life

Praktijk Slow Life is gevestigd aan de Vreeburghlaan 3A in ‘s-Gravenzande en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in dit privacybeleid.

Contactgegevens:

Persoonsgegevens die wij verwerken

Praktijk Slow Life verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze zelf aan mij hebt verstrekt. Hieronder vind u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Telefoonnummer
  • Gegevens met betrekking tot betalingen
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief vertrekt door bijvoorbeeld een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over u surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Lijst met contactgegevens van de klant via een app
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Mijn website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mijn op via info@praktijkslowlife.nl of via de contactpagina, der verwijder ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Praktijk Slow Life verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van mijn nieuwsbrief
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te kunnen informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten
  • Praktijk Slow Life analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van diensten af te stemmen op uw voorkeuren
  • Praktijk Slow Life verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte
  • Praktijk Slow Life verwerkt ook persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn voor het (verantwoord) uit kunnen voeren van behandelingen

Geautomatiseerde besluitvorming

Praktijk Slow Life neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Praktijk Slow Life) tussen zit. Praktijk Smooth gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: 

  • WordPress, deze applicatie is een CMS (Content Management Systeem) waarin deze site is gebouwd. De gegevens die hierin verzameld worden worden gebruikt om de site te verbeteren.

Hoe lang w persoonsgegevens bewaren

Praktijk Slow Life bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Praktijk Slow Life verstrekt uitsluitend gegevens aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van met mijn overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Praktijk Slow Life gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wort opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. ook kan ik hiermee mij website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Praktijk Slow Life en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij mij een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens waarover wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensovervraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@praktijkslowlife.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vraag ik u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine rendabel zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek. Praktijk Slow Life wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Praktijk Slow Life neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen van zijn van misbruik, neem dan contact op met mij via info@praktijkslowlife.nl of via de contactpagina.