Te huur

Ruimte te Huur Je bent al een tijd op zoek naar een ruimte om yoga les, tai chi, meditaties of iets anders te geven. Je gaat voor je zelf beginnen en bent op zoek naar een betaalbare ruimte. Dit valt nog niet mee, heb je al gemerkt. Hoe ga je dit aanpakken, hoe doe je […]

Ruimte te Huur

Je bent al een tijd op zoek naar een ruimte om yoga les, tai chi, meditaties of iets anders te geven. Je gaat voor je zelf beginnen en bent op zoek naar een betaalbare ruimte. Dit valt nog niet mee, heb je al gemerkt. Hoe ga je dit aanpakken, hoe doe je het met de ruimte, eventuele website enz.? Er is veel te huur maar vaak niet geschikt of veel te duur. Je wilt voor jezelf beginnen? Lees dan verder!

Wat bied ik

Ik beschik in de praktijk over een prachtige, sfeervolle, grote ruimte, van circa 80 m2 die te huur is voor diverse doeleinden, zoals bijvoorbeeld het geven van yogales, meditatie, tai chi enz. Deze ruimte bevind zich aan de rand van het centrum van ‘s-Gravenzande. Er kan gratis geparkeerd worden voor de deur. Het gebruik van de ruimte, de tijden, is in overleg. De kosten zijn afhankelijk van hoe je de ruimte wilt huren. Het verhuren gaat in principe per dagdeel. In overleg kan ik je helpen met of kun je gebruik maken van deze site. Hierdoor kunnen we elkaar versterken. De details en het hoe en wat bespreken we in een één op één gesprek. Dit praat aanzienlijk makkelijker en het maakt meer duidelijk dan een stuk tekst. Mocht je alleen willen huren voor een paar uurtjes per week dan kan dit natuurlijk ook.

De ruimte

Momenteel ben ik nog bezig met het pand in te richten, vandaar dat ik hier nog niet veel foto’s heb staan. Maar om je toch een beetje een indruk te geven van de ruimte, heb ik hieronder een aantal foto’s geplaatst. De voorkant van het pand is op dit moment nog open. Hier zal echter het een en ander in gaan veranderen. Mocht je interesse hebben om de ruimte te huren, neem dan contact met mij op. De mogelijkheden vind je op mijn contactpagina.

Voor de behandelruimte komt een tafel met vier stoelen er om heen, daar kan ook een kop thee of koffie gedronken worden. De rest van de ruimte richten we in in overleg. Daar zullen we dus beide in moeten investeren.

Te Huur

De ruimte van voor uit het pand bekeken. Rechts achterin bevind zich de behandelruimte en links achterin het keukentje en het toilet.

Te huur

De ruimte gezien van achter naar voor. De ramen zullen nog dicht gemaakt worden zodat er meer privacy ontstaat.

De ruimte heeft ook veel indirecte verlichting wat een sfeervol effect geeft.

Rondleiding

Ik wil jullie toch een korte rondleiding met uitleg geven, ondanks dat het pand nog niet af is. Mocht het pand straks klaar zijn dan zal ik een nieuwe rondleiding opnemen. Ik hoop dat jullie hem een leuk vinden!

Rondleiding door het pand van Praktijk Slow Life.